marți, 3 februarie 2015

Tommy Chong: "Am castigat, am castigat in totalitate!"

     Tommy Chong despre razboiul impotriva drogurilor: “Am castigat, am castigat in totalitate!”

     Tommy Chong isi aminteste de ziua in care agentii federali au efectuat perchezitii la afacerea lui de pipe de sticla, efectuand arestari si distrugand toate bong-urile din calea lor.
     Raidurile din 2003, au vizat inca 54 de indivizi intr-o incercare disperata a guvernului U.S. de a speria utilizatorii de marijuana din tara. Chong a devenit imaginea represiunii, in mare parte datorita statutului sau celebru pentru aparitiile in filme precum “Up in smoke”, alaturi de partenerul sau Cheech Marin.
     “Ei doreau (sa aresteze) o celebritate care nu era de culoare alba. Doreau un titlu.”. a declarat Chong, in varsta de 76 de ani, cand isi celebra lansarea noului sau sistem de rulat joint-uri pentru iubitorii de marijuana.
Chong a fost pus sub acuzare si a primit noua luni de inchisoare, insa a ramas in continuare un avocat pro-marijuana. Chiar si in timpul in care a stat si a raspuns intrebarilor, Chong a pasat un mare joint unui mic grup de oameni din jurul sau.
     Prezent fiind la un eveniment, promovand Futurola, o companie din Amsterdam care comercializeaza o mare varietate de accesorii pentru fumat, Chong a vorbit de asemenea despre cresterea miscarii pro-marijuana, conducte de petrol care ar trebui transformate in conducte pentru apa si calatoria in timp.
     “Am castigat, am castigat in totalitate!”, a exclamat Chong privind razboiul impotriva drogurilor. “Si sunt de parere ca (guvernul) ar trebui sa ne plateasca niste sume de bani. Mi-au luat o multime de bani ilegal, bani care nu au avut de a face cu bongurile. Sunt niste hoti!”
     In ciuda legalizarii marijuanei in scop de agrement in statele Colorado si Washington, Chong e de parere ca cel mai semnificativ progres va avea loc in momentul in care legile federale vor fi schimbate. El l-a implorat pe presedintele Obama sa foloseasca un ordin executiv pentru reclasificarea marijuanei. “Marijuana nu a fost niciodata o prioritate in ochii presedintelui Obama, doar vorbe goale!” – a mai spus Chong. “Marijuana reprezinta o sentinta la moarte in ochii oricarui politician, deoarece esti considerat un hipster nebun.”
     Cu legile federale modificate, sau nu, Chong si-a exprimat optimismul asupra cresterii suportului pentru legalizare din intreaga tara.
     “Miscarea pro-marijuana este un tsunami de inteligenta, va zdrobi ignoranta din intreaga tara si va ucide, in cale, tot ce este ignorant si nu se va opri!” a mai spus el.
Intrebat daca a fost intotdeauna asa optimist privind legalizarea cannabisului, chiar si dupa ce si-a petrecut aproape un an din viata in inchisoare pentru asa ceva, Chong a declarat ca pentru a trece peste orice, trebuie sa cresti deodata cu acel lucru, sa te ridici deasupra lui si sa ai tot timpul ganduri pozitive.
     “Nu vrei sa iti permiti sa calatoresti in timp, vrei sa ramai exact in prezent, batut in cuie!” a mai adaugat acesta. “In acest fel, cand te gandesti la viitor, iti colorezi cel mai roz viitor pe care ai putea vreodata sa ti-l imaginezi, deoarece ne putem scrie propriile noastre scenarii. Imagineaza-ti cum vrei sa fie filmul tau si nu lasa pe nimeni si nimic sa iti schimbe acea viziune. Tot ce ai nevoie pentru a face acea viziune o realitate va incepe sa apara. Sa apara da nicaieri.”
Chong a mai luat inca un fum adanc din joint-ul sau, expirand o cantitate mare de fum, chiar inainte de a-si termina ideea.

     “Cineva isi va face aparitia, coincidentele se vor intampla, si dintr-o data vei stii ca viata ta este chiar asa cum ti-ai planificat-o!” 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu