vineri, 23 ianuarie 2015

Se poate...

     Cum arata statul Colorado la un an dupa aprobarea Amendamentului 64?


     A trecut un an de cand Colorado a devenit primul stat american care a legalizat consumul de marijuana in scop recreational.
     Statul, care are o populatie de aproape 650.000 de locuitori, are mai mult de 60 de shop-uri care vand diferite hibride de iarba cum ar fi prajituri, creme, pipe si tricouri. Acum un deceniu era ilegal sa se vanda alcool Duminica, iar acum, in zilele noastre, orice persoana care are 21 de ani cel putin are voie sa cumpere marijuana.
Cum tot mai multi turisti sunt atrasi de cultura de marijuana a orasului si de a experimenta tot mai multe trairi, s-au creeat mii de locuri de munca, crescand astfel economia.
Ofiterii de politie au fost ingrijorati in momentul in care Amendamentul 64 a fost aprobat, dar aceste griji s-au dovedit a fi nefondate. Un ofiter de politie a declarat ca nu s-au dovedit a fi schimbari majore in munca lor. Practic ofiterii de politie nu si-au schimbat modul in care acestia isi fac datoria si nu au intampinat dificultati in aceasta privinta.
     Ca o paranteza, facand o comparatie cu ei, putem observa ca legalizarea marijuanei nu le-a adus decat beneficii si nu a incurcat pe nimeni, fata de noi, romanii care vedem aceasta ca pe o crima, o infractiune foarte grava, pe care daca o comiti esti incadrat intr-o clasa de “drogati”, de dependenti, care “nu au o viata”. Altii o folosesc in scop recreational, noi suntem catalogati daca o facem. Lumea nu intelege ca la fel cum unii merg seara la o bere dupa munca, asa place si altora sa fumeze o tigara de marijuana, seara, dupa o zi stresanta de munca. Nu are nimeni nici un drept de a judeca, fiecare ar trebui sa faca ce vrea, luand exemplul tarilor mai dezvoltate. Nu degeaba sunt inaintea noastra cu 10 ani cel putin!

     Multumim Legalizati Marijuana pentru sprijinul si suportul acordat! Sustineti miscarea, fiti alaturi de noi! Like & share Legalizati Marijuana speram ca impreuna sa putem face o mica diferenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu