sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Alege naturalul!

     Se spune ca toate lucrurile incep de la cannabis. Cannabisul nu este un "drog de start" cum informeaza mass-media, care duce la consumul de droguri mai puternice. Singurul motiv (psihologic) ar putea fi faptul ca cei care au fost dezinformati de mass-media, dupa ce fumeaza prima oara realizeaza ca o buna parte din argumentele "contra" sunt false si se gandesc ca informatiile date de ei sunt in general false. Dar realitatea este diferita, deoarece cannabisul are propria "cultura", iar majoritatea consumatorilor urasc drogurile "chimice" sau "legalele".
     S-a dovedit prin studii ca oprirea consumului indelungat si exccesiv, dupa 2-4 saptamani, toate capacitatile cognitive isi revin la normal, de aceea putem spune ca fumatul excesiv de marijuana pe termen lung scade capacitatile cognitive si memoria este si adevarat si fals in aceeasi masura.
     Inca un subiect pe care as dori sa il aduc in discutie este faptul ca marijuana nu provoaca cancer pulmonar si nu este echivalentul tutunului. In studiile recente s-a descoperit total opusul, THC-ul blocheaza efectiv cresterea celulelor canceroase, teoretic cannabisul este mai sanatos decat o tigara de tutun. In unele tari este folosit ca si tratament. Folosit in dozajul potrivit, cannabisul ajuta bolnavii de cancer, leucemie sau chiar alzheimer sau folosit pe fond recreational pe baza de calmant, seara, dupa o zi de munca stresanta, cand doresti putin timp de relaxare pentru tine.
     Majoritatea studiilor asupra efectelor psihologice anti-cannabis au fost efectuate folosind THC pur, dar dupa cum spuneam, planta de cannabis contine cel putin inca 12 cannabinoizi.
     "Iar pentru cei ce traiesc cu "capul in punga" sa stiti ca legalizarea ei ar aduce tara inapoi pe linia de plutire, fiindca consumatori oricum exista si vor exista indiferent de statutul legal al plantei, dar taxand vanzatorii vor exista bani la bugetul sanatatii!" - Lost Stylez, "Informeaza-te singur"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu