sâmbătă, 20 decembrie 2014

Consuma "iarba" responsabil!

     As vrea sa incep prin a preciza ca prin acest articol nu doresc instigarea la consumul de marijuana ci doresc a informa corect cetateanul despre avantajele si dezavantajele consumului de cannabis. Se stie ca mass-media are tendinta de a exagera, manipula, si de a oferi informatii gresite. Televizorul este principala sursa de manipulare, de spalare a creierelor si de "dresare" a populatiei. Dupa cum s-a putut observa si in campania electorala, postul "X" tinea cu un candidat oferind informatii false despre celalalt candidat, pe cand postul "Y" il favoriza pe celalalt candidat. Este jocul lor, dar si ei la urma urmei sunt manipulati de mai sus, de guvern.
     Deci sa revenim, am zis ca doresc sa va prezint informatiile corecte despe avantajele si dezavantajele consumului de iarba. Repet, nu vreau sa instig la consumul de marijuana, sa spuneti ca eu v-am pus sa va apucati de iarba sau alte chestii insa doresc informarea corecta, deoarece consumatori exista si vor exista in continuare, indiferent de statutul legal al plantei, pentru ca ar trebui sa fie dreptul nostru sa alegem daca vrem sa consumam, sau nu, sa cunoastem corect informatiile, ca in cazul alcoolului, tutunului, etc. si sa incetam a ne mai lasa manipulati de toti si toate.
     Un prim lucru despre care am putea sa vorbim ar fi faptul ca planta de cannabis scade capacitatea de invatare si capatitatile motorii. In cantitati mari s-a dovedit ca scade memoria, la fel ca orice lucru, nu e benefic daca abuzezi sau il faci in exces. Consumata in cantitati mici creste capacitatile cognitive si calmeaza. Acest lucru de fapt chiar poate ajuta la invatat, in special in perioada examenelor cand este multa presiune asupra studentilor, stres si oboseala.
     Canabisul genereaza paranoia si anxietatea. Asa cum noi oamenii suntem diferiti ca indivizi, unul de celalalt, asa si cannabisul doar POATE genera paranoia si anxietatea acestei trairi. Conteaza foarte mult starea de spirit pe care consumatorul o are inainte de a consuma cannabis, Plantele cu continut mare de THC si continut mic de CBD induc paranoia, in schimb daca planta are un continut echilibrat de cannabinoizi creeaza doar o stare placuta, cu cat planta este crescuta mai natural, cu atat este mai sanatoasa.
     Deocamdata, keep it natural. Ne auzim in curand cu mai multe detalii! ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu