sâmbătă, 18 aprilie 2015

High There App pentru utilizatorii de marijuana!

     Apple si Google sunt de acord cu “High There”, o aplicatie pentru fanii marijuanei!
     I se spune o aplicatie pentru consumatorii de marijuana, dar Todd Mitchem spera ca aplicatia lui sa fie mult mai mult. Fondatorul a ceea ce ar putea fi prima retea sociala pentru utilizatorii de cannabis, a depasit un mare obstacol mai devreme, mai exact Google si Apple sunt de acord cu aceasta aplicatie.
     Cand High There a promis ca va conecta indivizii consumatori de marijuana, a intampinat anumite obstacole... mai exact niste restrictii in App Store si Google Play: aplicatia poate fi descarcata doar de catre utilizatorii din tarile in care cannabisul este legal. Oricine altcineva care ar incerca descarcarea aplicatiei, ar fi blocat.
     High There a castigat, totusi, teren in New York, California, Colorado, inregistrand 41.000 de download-uri in primele sase saptamani si aproximativ 6.000 de utilizatori activi zilnic. Se asteapta ca cifrele sa scada datorita unei sarbatori in Denver, unde turistii au descarcat aplicatia, blocandu-i insa cand se reintorc in statele lor, cum ar fi Texas-ul, unde marijuana este inca ilegala.
     Astfel, aplicatia a mers all-in pe relatiile cu publicul si cu magazinele de aplicatii, iar folosirea acestei aplicatii nu ar incuraja vanzarea ilicita de marijuana. “Sustin in continuare ca suntem doar o retea sociala” – spune Mitchem. “Daca esti interesat in aceasta miscare si doresti sa intalnesti oameni noi si de treaba, acesta este locul, despre asta e vorba!”.
     High There anuleaza conturile care folosesc poze cu marijuana si sterge automat aceste poze. Se incurajeaza raportarea utilizatorilor care desfasoara activitati ilegale pe aceasta aplicatie, pentru suspendarea acestor conturi. Asa ca Mitchem a inaintat o cerere spre Apple si Google: ca o retea sociala responsabila, aplicatia ar putea avea anumite utilizari si in tarile sau statele in care cannabisul este interzis?
     Se astepta un raspuns negativ din partea celor doi giganti, ceva de genul ca se va reveni cu un raspuns cand vor fi pregatiti sau ca guvernele locale ar putea sa nu fie de acord cu aceasta aplicatie, in schimb acestia au decis ca sunt de acord sa globalizeze aceasta aplicatie.
     Acum ca aceste lucruri au fost clarificate, High There este accesibila pentru toti utilizatorii, international, pentru ambele sisteme iOS si Android. Cererea este mare in Olanda, Spania, de asemenea si in Anglia sau Australia.
     Mitchem este entuziasmat de faptul ca va putea lansa aplicatia in statul sau natal, Ohio, un stat unde de asemenea cannabisul este interzis, un stat in care mama sa a folosit cannabisul in lupta impotriva cancerului.
     “Uitati-va la FarmersOnly.com” – a declarat Mitchem. Acelasi lucru doreste si Mitchem prin intermediul aplicatiei High There. Se doreste conectarea utilizatorilor care prefera aceasta tema, iar aplicatia sa ii apropie pe oameni si sa ii uneasca.
     High There are in plan angajarea unei echipe aditionale de teren pentru promovarea aplicatiei. Compania a primit recent niste fonduri, dar se asteaptea cresterea acestor fonduri in viitor. Acest lucru s-ar putea dovedi critic in dezvoltarea aplicatiei, care pana acum se clasifica destul de bine: 3 stele din 5 pe Google Play si 2.5 stele pe App Store.
     Scopul final este acela da e a realiza parteneriate cu companii precum Facebook, pentru a raspandi international miscarea pro-legalizarii marijuanei.
     “Promovam o gandire pe care nici macar nu trebuie sa o consumi pentru a o aprecia” – a mai spus Mitchem. Acesta considera o ideea desteapta investirea in cresterea marijuanei, sporirea livrarilor deoarece acest lucru reprezinta un nou trend cultural, “o mina de aur”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu